КАКВА Е ЦЕНАТА – най-задаваният въпрос…

Всички младоженци искат тяхната сватба да е различна и уникална! Всички искат като влязат в залата, ресторанта или градината да онемеят от декорацията! Едни искат сами да си я организират, други са сигурни, че наемането на сватбен агент е най-важното, за да изживеят спокойно Големия Ден! Всички имат различно виждане за протичането на сватбения ден! Всички булки имат различен вкус и изисквания за сватбената рокля! Едни държат повече на снимките, други на филма, трети на храната! Някой мечтаят за сватба на морето, други на планината…

Всички младоженци са различни, но задават един и същ въпрос… Колко струва една сватба?

Каква е цената?

Въпрос с много възможни отговори!
Преди 16 години, когато създадохме Сватбена Агенция Emotion Wedding си поставихме едно условие – да се развиваме и обогатяваме от вашите желания, съобразено с бюджета ви.

В процеса на работа обаче забелязахме, че представите за мечтаната сватба, в доста случаи, се разминават с бюджета, с който разполагат. На помощ дойде фантазията ни, чрез която с малки компромиси и от двете страни, успяваме да сбъдваме сватбените ви желания.

Факт е, че през последните няколко години човечеството преживя някои катаклизми, които се отразиха на повишаването на цените във всички сфери.

Тук искаме да благодарим на нашите клиенти, които приеха с уважение и разбирателство промените, на които сме подложени.

Но да се върнем на въпроса…Каква е цената?…

Подхождайки индивидуално ни е трудно да сложим рамки, но за да предложим качество и професионализъм още от първата ни среща ще ви ориентираме с минимална цена на желанията ви. За тази цел е нужно да ни се обадите и да си уговорите среща с нас, а ако имате по-детайлна информация за събитието ви, ще получите по-конкретна и цялостна оферта.

Тя е съставена от много компоненти дори и да нямате нужда от всички, то поне ще ви помогне организационно, защото в нея са описани нужните за всяка сватба аксесоари и детайли.

Свържете се с нас, за да получите оферта за услугите, които предлагаме, цени и свободни дати за сватби.

Ще се радваме да станем част от Вашето незабравимо тържество!
Очакваме Ви!

P.S. ”Качеството се помни дълго след като е забравена цената” – GUCCI

КАКВА Е ЦЕНАТА – най-задаваният въпрос…

Сватбена Агенция Emotion Wedding – Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място!

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.