Сватбена Агенция Emotion Wedding – Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място!

Скучна сватба – възможно ли е? В този сватбен Блог Сватбена Агенция Emotion Wedding ще Ви запознае със спиращи дъха сватбени емоции. Истински истории, разказани от нас и как да забавляваме гостите.

Винаги сте се чудили, какво би направило сватбата Ви по-забавна. Представяте ли си 100 човека гости, от които нито един няма намерение да се забавлява. Едни не обичат да танцуват, други нямат изявени таланти, трети са почитатели на спокойното пиене.

Скучна сватба – възможно ли е?

Много двойки избират да забавляват гостите си по време на вечерята или преди самото начало на програмата. Въпреки че това не е Сватбена Агенция Emotion Weddingосновен елемент, тъй като повечето от поканените си гледат телефоните, ядат и чакат речи, забавлението определено може да създаде страхотна атмосфера и да разчупи леда между гостите. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато търсите развлечение по време на сватба.

Първо, важно е да уведомите ресторанта, тъй като може да се наложи прекъсване на сервирането. След като са в течение, те ще могат да се координират с главния готвач и обслужващия персонал.

Друго съображение е, че гостите ще бъдат седнали, така че когато избирате програма, нека тя да бъде насочена към това, в противен случай ще се наложи да осигурите визуализация на програмата. Има вариант да наемете освен DJ и водещ, който в 100 % от случаите успява да забавлява публиката. Тогава Вашите гости ще се чувстват комфортно и благодарeние на водещия или аниматора нещата ще тръгнат в положителна посока.

Когато наемате водещ е хубаво да дойде на сватбата с DJ, с който работи, защото когато са екип, работата им е много по-синхронизирана и професионално изпълнена. Била съм на най-малко хиляда сватби и благодарение на Вашите емоции съставих списък с идеи, с които да помагам на бъдещите двойки.

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.