FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 890 319

Skip to Content

Сватбена Агенция Emotion Wedding

Сватбена Агенция Emotion Wedding - Сватбена декорация и организация на перфектни събития

Emotion Wedding

Сватбена агенция Emotion Wedding – планиране, организиране и украса на семейни и фирмени тържества. Сватбен агент. Сватбена декорация и дизайн.

Здравейте, скъпи младоженци, кумове, родители, роднини и приятели…Аз съм Таня Вълкова и през 2006 година (и аз не разбрах как) създадох Сватбена агенция Emotion Wedding.

Водена от емоцията в мен, без да знам какво следва се впуснах…и продължавам да изживявам тази лудост, защото се оказа, че открих не само професията си а и хобито си да създавам красиви мечти.

Сватбен агент

Сватбен агент

С огромно удоволствие Ви представям работата си и Ви очаквам в офиса на Сватбена агенция Emotion Wedding на чаша чай или кафе, за да ми разкажете за Вас и мечтите Ви, които ще сбъднем и ще превърнем едно начало – началото на вашето СЕМЕЙСТВО, в една истинска магия от емоции.

Аз и екипът ми сме готови винаги за нова любов, нови приятелства, нови сбъднати мечти и с ентусиазъм и усмивка се впускаме винаги във всяка сватба!

ОЧАКВАМ ВИ!!!

Планирайте…Избирайте…Коментирайте…

Изживявайте…Сбъдвайте…Мечтайте…

С нас – Сватбена агенция Emotion Wedding!

Сватбена агенция Emotion Wedding За нас

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най- малкия детайл.

Любов, страст, очаквания, разказани от най- добрите професионалисти в бранша.

Сватбата е най- важната стъпка в живота на всеки човек. Всяко малко момиче мечтае за този толкова дългочакан ден и има своите мечти, очаквания и желания. Всяка двойка иска този миг да бъде прекрасен, а те да бъдат приказно красиви и невероятно щастливи. Сватбената рокля, която булката облича само за няколко часа, костюмът, който младоженецът ще помни цял живот, това са само малка част от мечтите, в които няма място за компромиси, да няма… И така трябва да бъде! За да постигнете тази мечта, ще Ви помогнем ние, с цялата компетентност и професионализъм, които позицията на сватбени агенти ни е отредила. Доверявайки организацията на Вашия специален ден на Emotion Wedding, Вие ще намерите хора, съмишленици, консултанти, които ще сътворят всяка следваща ваша крачка, с която се приближавате към олтара.

Благодарим на хилядите клиенти, които споделиха с нас най- емоционалния си момент – сватбата, с

Emotion Wedding!

Сватбена агенция Emotion Wedding За нас

Сватбена агенция Emotion Wedding

Сватбена агенция Emotion Wedding

организация на сватбено тържество
организация на сватбено тържество цена
Back To TopBack To Top