FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 890 319

Skip to Content

Сватбени услуги

Организация на сватба

Сватбена агенция Emotion Wedding Сватбени услуги

Сватбата е само един ден, но много специален ден. Ден, който изисква месеци работа, срещи, консултации, дегустации, понякога нерви, понякога смях, друг път сълзи или часове ровене в интернет пространството…

Това са все неща, с които вие се сблъсквате за първи път, а аз за пореден. След толкова много организирани сватби , за мен това е ежедневие…но всеки път различно, емоционално и приказно.
Доверете организацията си на Сватбена Агенция Emotion Wedding и със сигурност ще си кажете…

„Ах, нямам търпение да изживея този прекрасен ден”… а не…” Ох, няма ли да идва и да минава вече тази сватба, че ми пуши главата”…

Сватбена агенция Emotion Wedding Сватбени услуги

Декорация

Сватбената декорация вече не е просто цветя и панделки…

Тя е олицетворение на вашия бъдещ съвместен живот пресъздаден с флорални аранжировки, малки детайли, печатни материали. Тя е приказката, която ще разкажете на вашите гости  с подходящите стъклени вази или свещници, златни фруктиери или винтидж бурканчета, с чиниите, салфетките, покривките и т.н….

Декорацията е добре композирана картина в съответната гама или тематика…

Е, кафето е сервирано и е време да се потопим в атмосферата на сватабата.

Очаквам от Вас да ми разкажете какво си представяте, какво харесвате и какво не, кои са любимите ви цветя или любим цвят…а ако нямате, заедно ще ги открием. След това ще Ви изготвя индивидуална оферта, която ще обсъдим и коригираме според Вашите желания и бюджет!

Разгледайте актуални декорации във Facebook

сватбена агенция координиране на сватбено тържество
Свържи се с нас

Като Ваш сватбен консултант съдействам при нужда на колегите от ресторанта/хотела/залата, поддържаме правилната комуникация между всички които работят за вашата сватба и още нещо…перипетиите, които е добре да си останат „в кухнята” , но пак е с една единствена цел – ЗА ДА ИЗЖИВЕЕТЕ И ДА СЕ НАСЛАДИТЕ СПОКОЙНО НА ВАШИЯТ СВАТБЕН ДЕН…

Сватбена агенция Emotion Wedding, Сватбена организация, Сватбена Декорация

Сватбена агенция Emotion Wedding, Сватбена организация, Сватбена Декорация

Координиране на
Сватбено Тържество

Още от самото начало съм на мнение, че за да се насладят младоженците и техните родители на този специален ден, е нужно да има координатор – в моя случай не един а между двама и четирима, в зависимост от сценария, гост – изпълнителите, броя на гостите, локацията и т.н.

Вече 99% от младоженците идвайки при нас казват….”Танче, задължително искаме координация в деня, че не ни се занимава с неща, които биха попречили на настроените ни”…Разбира се за да може координацията да е перфектна е добре да сме били част и организационния процес, защото работата на координатора/ите не е само да посрещне и настани гостите ви ….проследяваме правилното изпълнение по сценария и правим нужните корекции според определени ситуации, подготвяме участниците в ритуалите и нужните детайли и аксесоари, проследяваме храната и напитките, посрещаме настаняваме и се грижим за изискванията на гост-изпълнителите, шоу-програмата, ансамбли и оркестри, грижим се за вашите гости и изпълняваме желанията им (в рамките на нормални желания, разбира се…).

Back To TopBack To Top