FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 890 319

Skip to Content

Събития

Декорация на събития

Кръщене...Рожден ден...Фирмено парти...Корпоративни мероприятия...

Декорация на кръщене

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Красотата на Кръщенето е най- важната част от цялата му организация. Когато говорим за къщенета, няма как да не споделим емоциите и усмивките на най-сладките ни клиенти, малките кръщелници. Те са бели, чисти, те са нашите деца, нашето бъдеще. Когато създаваме украса за специални събития ние, Сватбена агенция Emotion Wedding влагаме цялото си въображение и енергия, за да бъде то единствено и неповторимо.

Предлагаме украса на специални събития

Украса на кръщене

Украса на кръщене

Кръщенето е празник, който оставя спомен за цял живот. Този ритуал въвежда детето в духовния свят, обединява семейството, събира приятелите. С избирането на Кръстник, ние правим поредния важен и отговорен избор за детето си. Роля, която този човек ще трябва да играе цял живот, защото кръщенето ни свързва с него завинаги.

Заедно с тази тържественост, в която всеки детайл е важен, родителите често са объркани кое, как и защо се прави. Какво е нужно и какво не – така се създава напълно ненужен стрес. В желанието всичко да е съвършено за празника и да Ви улесним, свържете се със Сватбена агенция Emotion Wedding, за да Ви споделим нашите идеи и опит за организирането на перфектното Кръщене.

Декорация на абитуриентски бал

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Абитуриентският бал… Ах, тези прекрсани майски дни, в които цяла България празнува. Празнува младостта, празнува знанието, празнуват нашите прекрасни абитуриенти! Красота и емоции лъхат по улиците на София, а музиката и клаксоните нямат ограничения. Това е този трепетен момент, в който ние от Сватбена агенция Emotion Wedding рисуваме Вашите бални зали.

Украса на специални събития

Украса на абитуриентски бал

Украса на абитуриентски бал

Цветя, балони и с много въображение се декорират абитуриентските балове. От поканите, до таблата за снимки и малките детайли, които правят украсата на Вашите специални събития запомняща се. Не забравяйте, този момент никога повече няма да се повтори – абитуриентският бал е един път в живота, така че направете всичко необходима той да остане незабравим.

При нас може да откриете цялостно организиране на събитието – покани, декорация за ресторанта, фото и видео услуги, озвучаване, естествени цветя и балони.

Гарантираме Ви незабравимо тържество, за което гостите Ви дълго ще си спомнят с възхищение. За цени и оферти, моля използвайте формата за контакт.

Декорация Абитуриентски Бал- София

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Абитуриентския бал- Специалното събитие

Абитуриентския бал е от онези специални събития, които са един единствен път в живота. Такъв беше и на Али. От първия миг знаехме, че тя е специална – още докато избираше роклята си от Terani Couture. Нежност, изящество, стил и много емоция в деня, в който тя се разделя с детските приключение в училище  и поема по пътя на живота като голям и разумен човек с цели и мечти.

Украса на Юбилей 30 години

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Украса на Юбилей, 30 години

Възраст, която заслужава грандиозно парти. А може ли да е грандиозно партито без декорация? Разбира се, че не … както и без фотограф или DJ. А Тина, която отпразнува своя 30-годишен юбилей е наша булка от 2016г., и както тогава, така и сега, тя не се поколеба да ни се обади за да има още един приказен и вълнуващ празник с нас Emotion Wedding.

Корпоративни събития

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Декорация на Юбилей – 50 години

50-годишният юбилей е най-хубавият рожден ден.
Доказано е, че хората са най-щастливи, когато са на 50 години. Затова и този празник трябва да е грандиозен и вълнуващ.
Ние от Сватбена агенция Emotion Wedding ви помогнем да изживеете това събитие по възможно най-емоционалния начин, ще декорираме според вкуса ви, ще подберем точния екип, локация и изпълнители, ще подредим сценария, ще настаним гостите ви и ще се погрижим да е незабравимо партито.

Декорация на детско парти

Декорация на Юбилей, 50 години

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС →

Декорация на Юбилей, 50 години

Изберете

Вашата специална украса

Сватбена агенция Emotion Wedding предлага декорация за всякакъв вид семейни и корпоративни събития. Организираме освен лични, така и фирмени празници, тим билдинг, конференции и презентации. Можем да се погрижим и за развлечението на Вашите чуждестранни гости.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Украса на абитуриентски бал
Back To TopBack To Top